Előfizetői tartalom

Az ukránok nagyon várják a "magyar" gázt

Portfolio
Ukrajna reméli, hogy a magyar hatóságok eleget tesznek a gázszállítások újraindítására vonatkozó ígéretüknek - közölte kedden a BruxInfo kérdésére válaszolva Andryi Koboljev, az ukrán Naftogaz elnök-vezérigazgatója. Szíjjártó Péter magyar külügyminiszter szerint a szlovák-magyar gázösszekötő jövő év eleji forgalomba helyezése után nyílik lehetőség az ukrajnai szállítások felújítására.

Az ukrán állami energiavállalat, a Naftogaz vezetője kedden megerősítette, hogy a magyar hatóságok ígéretet tettek Kijevnek a gázszállítás felújítására. "Ígéretet kaptunk rá, és kíváncsian várjuk, hogy ennek" mikor tesznek (a magyarok) eleget - fejtette ki a BruxInfo kérdésére válaszolva Andryi Koboljev, aki kedden Brüsszelben tárgyalt. Szíjjártó Péter kedden a BruxInfo...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés