Előfizetői tartalom

Kiderül végre a milliárdos gázcég titka?

Portfolio
A MET Magyarország Zrt. frissen kinevezett vezérigazgatójával, Szabó Gergellyel közölt ma nagyinterjút a Figyelő. Mint ismeretes, a részben MOL-tulajdonú, svájci központtal rendelkező MET az elmúlt években azzal került a figyelem középpontjába, hogy hozzáférést kapott az olcsóbb gázforrásokat biztosító osztrák-magyar HAG-vezetékhez, illetve hogy tulajdonosai között oknyomozó újságírók olyan személyeket véltek felfedezni, mint az Orbán Viktor barátságát élvező Garancsi Istvánt, illetve a korábban a Wallishoz köthető Nagy Györgyöt.

Az interjúból kiderül, hogy Szabó Gergely a MET International vezetői székéből került most a magyar operációk élére. A cég indulásával kapcsolatban Szabó elmondja, hogy a MET alapvetően a MOL gázüzlet-fejlesztési osztályáról indult, majd a gázpiac sajátos működési környezete miatt született az a döntés, hogy külön cégbe szervezik ki a tevékenységet. Ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés