Előfizetői tartalom

Érdekel, mi érdekelt idén a legjobban?

Portfolio
Az ebola, az ISIS terrorszervezet és a tragikusan elhunyt Robin Williams érdekelte idén leginkább az internetezőket - derül ki a Google adataiból. Az internetes keresőóriás szokásához híven most is összegyűjtötte, hogy mire kerestek a legtöbbször a felhasználók, felidézve 2014 legnagyobb sztorijait az év végéhez közeledve.

"Hogyan" helyett az események lettek a fontosak Szokásához híven a Google az év végéhez közeledve most is összegyűjtötte, hogy mire kerestek a legtöbbet a felhasználói. Ezzel felidézi 2014 legnagyobb sztorijait, azokat az eseményeket, amelyek a leginkább magukra vonták az internet közönségének figyelmét az elmúlt egy évben. A Google jól látja, hogy mi érdekli az embereket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés