Előfizetői tartalom

Kína Apple-je igazából Kína Amazonja

Portfolio
Gyakran hasonlítgatják a kínai okostelefon-gyártó startupot, a Xiaomit az Apple-höz, nem csak a vállalat sikersztorija, de a vezérigazgató stílusa és öltözködése miatt is. De az üzletmenete jobban hasonlít egy másik nagy amerikai óriáséhoz, az Amazonéhoz. Nyereséget alig termel és mindent a növekedésre tesz fel, de a befektetők mégis sokra értékelik - írja a Gigaom technológiai blog.

Nagyon rövid idő alatt valóságos sikersztorit futott be a kínai okostelefon-gyártó startup, a Xiaomi. A mindössze négy éves múltra visszatekintő cég Kína legnagyobb okostelefon-gyártója lett az értékesített készülékek volumenét tekintve, miután lekörözte nemrég a Samsungot. Globális szinten pedig a harmadik legnagyobb szereplő.A hihetetlen sikereket látva sokan az Apple-höz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés