FONTOS Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el
 
Előfizetői tartalom

Kegyetlen év eleji meglepetés a kormánytól

Portfolio
Bár először azt mondták, csak egy technikai hiba miatt tűnhet úgy, hogy a kormány ki akar szorítani több mint száz kisvállalkozót az italpiacról, a Miniszterelnökség irányából nagyon egyértelműnek tűnik az erre való szándék. A fideszes Gulyás Gergely jobbító módosítóját eddig kétszer tolták félre láthatatlan erők, így januárban kisebb meglepetésre életbe lépett a kicsiket ellehetetlenítő rendszer. 5-6 cég maradhat - számol be az Index.

Kegyetlen meglepetést tartogatott a kormány év elejére az italnagykereskedőknek. Minden előzetes ígéret ellenére ugyanis január elsején életbe lépett az az adószabály, amely 150-170 alkohollal foglalkozó nagykereskedőt tesz tönkre. Illetve még több olyan kis, zömmel családi termelőt, akik eddig ezeken a cégeken keresztül juttatták el a piacra az áruikat. Mindössze 5-6 nagykereskedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés