Előfizetői tartalom

A Toyota bevállalja

Hámor Iván
A legnagyobb japán autógyártó ugyan élen jár a hibrid technológia, sőt a hajtóanyag cella fejlesztése tekintetében is, mégsem csak a jelennel és a jövővel foglalkozik, hanem a közelmúlt technikáját is naprakészen, frissen tartja. Utóbbira példa az Avensis is, mely frissített változata Genfben mutatkozik be, a márkakereskedésekbe ősszel érkezik.

A felső-középkategória a cégautók tipikus szegmense szerte Európában - nálunk pedig különösen - amiből csak igen nyomós indokkal érdemes kimaradni. Ilyen lehet a kedvezőtlen devizaárfolyam, ami pl. a Hondát is sújtja, ezért hagy fel az Accord európai forgalmazásával. Ezzel szemben a Toyota - nem utolsó sorban ez európai gyártásnak is köszönhetően - életben tartja az Avensist...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés