Előfizetői tartalom

Egy jó hír az újabb brókerbotrányos napra

Portfolio
Újabbnál újabb hírek sokkolják a magyarországi kereskedő társadalmat. Miközben sokan arcukat kezükbe temetik a hírek hallatán, az árfolyamok a világ piacain tovább folytatják hullámzásukat. Az idén, február 3-án megfogalmazott USDJPY kereskedési ötletünk közel 400 pontos profitban tartózkodik, és a célárunk már csak karnyújtásnyi távolságra van.

A Buda-Cash és a Quaestor háza táján zajló folyamatok kiemelik a pénzügyi tudatosság fontosságát. A Portfolio TraderSzoba is ebben nyújt támogatást, segítjük kereskedőtársainkat, hogy fegyelmezett, kockázatkezelő kereskedési stratégiát folytassanak. A február 3-i USDJPY vétel itt olvasható. A kereskedési ötlet esszenciája: Vétel: 118,05 Stop: 116,80 Profit: 122,40A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés