Előfizetői tartalom

Miért pont a MET-tel haverkodik a Telekom?

A Magyar Telekom 2010 óta nyújt energia kiskereskedelem szolgáltatást, a kezdetben sikeres, a Telekom-csoport számára akár több országban is kitörési pontot kínáló üzleti modellt azonban alaposan tönkretette a több körben végrehajtott rezsicsökkentés, így legalább a lakossági szolgáltatás beszüntetése egyre reálisabb opciónak tűnt. Most úgy tűnik, van megoldás a szolgáltatás megtartására, csak ehhez egy mostanában erősen támadott vállalattal kellett összeállnia a Magyar Telekomnak.

Összebútorozik a MET-tel a TelekomA Magyar Telekom és a MET Holding AG az üzleti energia ügyfeleket kiszolgáló 50-50 százalékos tulajdoni arányú vegyesvállalatot alapít. A joint venture létrehozásával az üzleti földgáz és villamos energia felhasználók kiszolgálása középtávon megszűnik a Magyar Telekomnál, mivel az ellátást a közös vállalat fogja biztosítani. Az üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés