Előfizetői tartalom

Itt a tavasz: felelősen a kormány mögött

Portfolio
Az emelkedő hőmérséklet, az egyre hosszabban előbújó nap pozitív élettani hatását mindenki ismeri, azonban a közérzetjavulás hatására felszabadultabbá, sajnos a legtöbb esetben figyelmetlenebbé és meggondolatlanabbá is vállnak az autósok. Erre felkészítve, a Hertz a Magyar Autóklub pályáján egy egyedi vezetéstechnikai tréninget biztosított a partnerei számára.

A statisztikák arról tanúskodnak, hogy a balesetek száma a jó idő érkezésével sem csökken számottevően. "Tévhit, hogy tavasszal könnyebb vezetni, mint télen. Kétségkívül más, azonban ekkor is számos olyan körülménnyel szembesülhet az autós, ami a veszélyfaktort növeli, gondoljunk csak a tavaszi fáradtságból adódó reakcióidő növekedésre" - hangsúlyozta Kapitány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés