Előfizetői tartalom

Nagy veszélyre figyelmeztet a Tesco

Portfolio
Nagyot bukhat az Egyesült Királyság azzal, ha tényleg sor kerül a népszavazásra az európai uniós tagságról. Sőt, már maga az is bizonytalanságot hordoz, hogy felmerül a lehetősége a kilépésnek - nyilatkozta a Tesco elnöke, John Allan a Reuters tudósítása szerint. A brit kiskereskedelmi lánc vezetője úgy véli, hogy a vállalatok felülvizsgálhatják a beruházási terveiket, ami nagy veszteség lenne, hiszen szeretik az országot a rugalmas munkaerő és a stabil gazdaság miatt.

Sokat bukhat az Egyesült Királyság azzal, ha valóban sor kerül a népszavazásra az európai uniós tagságról - fejtette ki véleményét a Tesco elnöke az Independent nevű lapnak. A jelenleg kormányzó konzervatív párt azt ígéri, hogy népszavazást tart a kérdésben az újraválasztása esetén. Május 7-én kerül sor a következő választásra a szigetországban, amennyiben a párt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés