Előfizetői tartalom

Nomura: venni kell a Wizz Airt!

Portfolio
Az éves jelentés után még mindig vételre ajánlja a Wizz Air részvényeit a Nomura. A múlt héten közzétett beszámolóban nem voltak nagy meglepetések, a tárgyév eredményei kissé felülmúlták a várakozásokat, a folyó évre megfogalmazott prognózis pedig összhangban van a konszenzussal - olvasható az elemzésben. Az elemző nem változtatott a 16 fontos célárán, ami 5%-os felértékelődési potenciált jelent a pénteki zárószintről.

A vártnál valamivel jobb éves eredményekről számolt be múlt héten a Wizz Air tőzsdei pályafutásának első beszámolójában. Ez annak volt köszönhető, hogy bevételsoron felül tudta teljesíteni a konszenzust a légitársaság, a vártnál valamivel erősebb kapacitásnövelésnek köszönhetően - írja a Nomura legfrissebb elemzésében.Kapcsolódó cikkünk2015.05.27Tudod, hogy mennyit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés