Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb hírek ma reggel!

Portfolio
A nemzetközi szervezetek pozitívan értékelik a még tegnap benyújtott görög javaslatcsomagot, szerdán újra összeülnek a pénzügyminiszterek, hogy összeálllítsák a megegyezést. Kínából rossz adatok érkeztek, amire a kínai tőzsde több százalékot esett. Fontos vállalati hírek is érkeztek, nagy felvásárlás készülődik a brit fogadóirodák között, az EU pedig vizsgálja a Nokia és Alcatel-Lucent közötti felvásárlást.

A hétfői, éjszakába nyúló uniós csúcson kiderült, hogy a nemzetközi szervezetek pozitívan értékelik az új görög javaslatcsomagot. Nem véletlen, hiszen a görög kormány számos területen engedett a nemzetközi szervezetek kéréseinek. A kidolgozás alatt álló részletes értékelésük alapján szerda este az euróövezet pénzügyminisztereinek össze kell állítaniuk az egyezséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés