Előfizetői tartalom

Eleget keresett a Netflixen a milliárdos

Portfolio
A Netflix részvényei tegnap új történelmi csúcsra szárnyaltak és ezzel egyidőben a milliárdos befektetési guru, Carl Icahn úgy döntött, hogy itt az ideje kiszállni a cégből. Úgy tűnik, hogy nem hisz a további emelkedésben, eladta a maradék részvényeit. A nyilatkozata alapján könnyen lehet, hogy Apple-részvényeket vesz helyette. Icahn 2012-ben szállt be a Netflixbe, azóta 12-szereződött a cég részvényeinek árfolyama.

Kiszáll a Netflixből IcahnA részvényfelaprózás hírére tegnap új történelmi csúcsra szárnyaltak a Netflix részvényei, a kereskedés közben 706,24 dolláron is jártak a papírok. Carl Icahn ezt látva úgy döntött, hogy már eleget keresett az online filmes vállalat részvényein. Egy Twitter-posztban közölte, hogy kiszállt a cégből, eladta az összes részvényét. Sold last...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés