Előfizetői tartalom

Felemás gyorsjelentéssel indul a szezon Amerikában

Portfolio
Az Alcoa negyedéves eredményeinek közzétételével nem hivatalosan elkezdődött az amerikai gyorsjelentései szezon. Bár a cég a főbb sorokon jól teljesített az egy évvel korábbi időszakhoz képest, sőt a menedzsment a cég számára meghatározó piacok többségén növekedésre számít idén, a várthoz képest csalódást okozó eredmények miatt mérsékelten esett a papírok árfolyama.

A szerdai piaczárást követően tette közzé az Alcoa a második negyedéves gyorsjelentését. Az alumíniumgyártó a Reuters elemzői konszenzusát bevétel soron 2 százalékkal teljesítette felül, működési eredménye ugyanakkor 4 százalékkal, tisztított nettó eredménye 12 százalékkal, egyszeri tételek nélküli egy részvényre jutó eredménye 17 százalékkal maradt el a várttól.Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés