Előfizetői tartalom

Három nap emelkedés után ismét lejjebb zárt a Dow

Portfolio
Kisebb eséssel zárták a keddi kereskedési napot a főbb amerikai részvényindexek. A kedvezőtlen hangulat mögött a kínai részvények további zuhanása és a Wal-Mart vártnál gyengébb negyedéves eredménye állt ma. Nem érkezett olyan horderejű jó hír, ami kilökhette volna a részvényindexeket a negatív tartományból, pedig a nap folyamán volt, hogy úgy tűnik, ez sikerülhet. A befektetők mostantól a holnap este megjelenő Fed jegyzőkönyvre várhatnak.

2015. augusztus 18. 22:23 Megosztás Mérsékelt eséssel zárt Amerika Az S&P500 közel 0,3 százalékos csökkenéssel 2097 ponton, míg a Dow Jones 0,2 százalékos eséssel 17511 ponton fejezte be a napot. A legnagyobb vesztes a vezető indexek közül a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés