Előfizetői tartalom

Itt a világ 10 legmenőbb cége

Portfolio
Egyre nagyobbra híznak azok az elmúlt években alapított vállalatok, amelyeket egyelőre még nem vittek tőzsdére tulajdonosaik. Aktuális árazásukról akkor szerzünk tudomást, amikor nagyvállalatok, kockázati tőkések részesedést szereznek bennük, ez alapján a legnagyobbak óriásira híztak az elmúlt hónapokban, a világ 10 legnagyobb startupja közé csak közel 2 OTP-nyi értékkel lehet bekerülni.

10-9-8-7. 10. Dropbox: 10 milliárd dollárAz online fájltárolási szolgáltatást 2008-ban indító vállalatban többek között a Goldman Sachs, a JP Morgan és a BlackRock is részesedést szerzett.Forrás: Getty Images9. Pinterest: 11 milliárd dollárA 2010-ben létrehozott amerikai közösségi képmegosztó oldalt működtető cégben többek között a Goldman Sachs is részesedést szerzett.Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés