Előfizetői tartalom

Pánik a tőzsdéken - Mit érdemes most venni?

Portfolio
Nagyot estek a tőzsdék az elmúlt napokban, a zuhanás után a profi befektetők is megosztottak abban, érdemes-e már részvénybe, kötvénybe, állampapírba, bármibe fektetni ebben a pánikszagú helyzetben. Összegyűjtöttük, mik azok a termékek, amelyekbe szívesen menekülnek a befektetők, és mik azok az eszközök, amelyek korábbi pánikhelyzetekben jól működtek.

Defenzív részvényekHa mindenképpen szeretnénk részvényeket tenni a portfóliónkba, akkor a múltbeli tapasztalatok szerint érdemes a defenzív szektorok, így a közműcégek, távközlési cégek, élelmiszeripari vállalatok stb. részvényeit is megnézni, hiszen ezek árfolyama a nagy tőzsdei esésben relatíve jól teljesít, vagyis kisebbet esik, mint például a ciklikus vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés