Előfizetői tartalom

Vérontás, katasztrófa - Így látja a világ a tőzsdei zuhanást

Portfolio
A kínai lassulás miatt pánikolnak a befektetők: a kínai részvényeket adták, és az európai tőzsdéken is folytatódik a zuhanás. A világ meghatározó gazdasági portáljain most kivétel nélkül ez a legforróbb téma. A címszavakkal nem fukarkodnak a szerkesztők: a vérontás, a katasztrófa és a pánik szavakkal több helyen is találkozhatunk.

Míg itthon a hosszú hétvége miatt zárva volt a részvénytőzsde, addig a nemzetközi piacokon rendkívül rossz volt a hangulat, a befektetők pánikolnak, a részvényindexek több százalékkal esnek. A fejleményekről többek között mi is folyamatosan tudósítottunk. A piaci pánik apropóján körbenéztünk néhány meghatározó gazdasági portálon, ki hogy látja, értékeli a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés