Előfizetői tartalom

Közel 200 millió előfizetője van a Telenornak

Portfolio
Már 196 millió előfizetéssel rendelkezik a Telenor-csoport, a növekedés elsősorban Bangladesben, Indiában és Mianmarban volt látványos az elmúlt hónapokban, ezekben az országokban az elmúlt egy évben 24 millióval bővült a Telenor előfizetői tábora. A vállalat 2013 év vége után ismét veszteséges lett, ezt viszont egy nagyobb leírás okozta, amire már számítottak a befektetők.

Közel 200 millió előfizetésA Telenor-csoportnál a mobilelőfizetések száma új csúcsra, 196 millióra emelkedett, Bangladesben 50-ről 55,5 millióra, Indiában 34,4-ről 40,9 millióra emelkedett az előfizetések száma, Mianmarban tavaly év közepén indult a szolgáltatás, mostanra közel 12 millió előfizetéssel rendelkezik ott a Telenor.Ázsiában nő a cégFőként a bővülő előfizetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés