Előfizetői tartalom

A Rábánál új fejezet kezdődhet

Portfolio
A Rába közzétette harmadik negyedéves beszámolóját, amelyből kiderült, hogy jó úton halad a társaság. Az export mellett a belföldi értékesítés is növelte a bevételeket, míg a futómű üzletág és az alkatrész üzletág jó teljesítménye, valamint a költségek visszavágása jótékonyan hatott a profitabilitásra. Mindezek együttes hatására a vállalat csökkentette nettó hitelállományát, amivel a menedzsment szerint megteremtették a jövőbeli növekedés lehetőségét.

Pörög az export, nőtt a belföldi értékesítés: a Rába árbevétele a harmadik negyedévben több mint 8,4 milliárd forint volt, ami 19,6 százalékos növekedést jelentett. Ebben fontos szerepet játszott, hogy az exportértékesítés növekedni tudott, annak ellenére, hogy a vállalati portfólióban meghatározó mezőgazdasági futómű és FÁK piaci keresletet továbbra is jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés