Előfizetői tartalom

Ezeket a részvényeket veszi Soros György is

Portfolio
Időről időre felbukkan egy újabb technológiai buborék réme a piacokon, de úgy tűnik, hogy a milliárdos befektetőket ez nem nagyon zavarja. Veszik az Apple, a Netflix, de még az Amazon részvényeit is. A TheStreet.com most 5 olyan technológiai részvényt gyűjtött össze, amiből a harmadik negyedévben bevásároltak neves befektetők.

AmazonAz Amazon volt Soros György egyik legnagyobb bevásárlása a harmadik negyedévben. Összesen több mint 77 ezer részvényt vett, aminek értéke megközelíti a 40 millió dollárt. Nem csak ő, Leon Cooperman, az Omega Advisors hedge fund vezetője is hisz a sztoriban: majdnem 36 ezer részvényt vásárolt, 18 millió dollár értékben. Az internetes kereskedelmi óriás nagyot szakíthat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés