Előfizetői tartalom

Mi más lehetne az első Lada, mint egy 4x4!

Portfolio
Egy héttel karácsony előtt, 2015. december 16-án vette kezdetét a LADA legújabbkori értékesítése, és másnap jól érezhető volt a vevőjelöltek megjelenése a márkakereskedésekben. Az első eladásra Debrecenben került sor, ahol egy sötétzöld LADA 4x4 Classic talált gazdára. A gyorsaság is elképesztő, de plusz csavar a történetben, hogy mindezt autó nélkül hajtotta végre az értékesítő, ugyanis a márkakereskedés első autói még tréleren utaztak.

Éppen csak elindult az értékesítés, már el is adták az első Ladákat. Három nap alatt öt autó kelt el, minden modellre érkezett megrendelés. Az első autó egy 4x4 Classic vpolt Debrecenben, a második pedig Budapesten egy Granta Sedan, de nem a legolcsóbb, 2 milliós, hanem pont az ellenkező "véglet", a LUX felszereltségű. A dobogó harmadik fokára fért fel az érdi kereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés