Előfizetői tartalom

Ezt nem tudják minden sarki szervizben

Hámor Iván
Az autók karbantartására, javítására majdnem mindenkinek megvan a saját módszere. Sokan kényszernek érzik a garanciális időszak alatt a márkaszervizek látogatását, és ahogy lejár az "ingyenes" javítást biztosító időszak, azonnal a kedvezőbbnek vélt, alternatív lehetőségek közül választanak. Olyan autósból is sok van, akik már a garancia ideje alatt is más utat választanak. Rövidtávon még gazdaságos is lehet az alacsonyabb ráfordítással elvégzett karbantartás, de az egyre bonyolultabbá, összetettebbé váló autók esetében már ez sem feltétlenül igaz.

Sokakban mind a mai napig élnek azok a sztereotip gondolatok, hogy a márkaszervizek drágák, és mindezek fejében még nem is értenek ahhoz, amit csinálnak. Minden bizonnyal számtalan példa akad az utóbbira is, hiszen ott is emberek dolgoznak, akik adott esetben hibázhatnak is, de legalább ott van lehetőség a reklamációra. A számla nélkül, vagy egyéb, a munka elvégzését igazoló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés