Előfizetői tartalom

Itt az uniós országok digitális rangsora: Magyarország lemaradt

Portfolio
Az Európai Bizottság ma tette közzé a digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő mutató (DESI) 2016-os értékeit, melyek számos területen javultak, ugyanakkor a fejlődés lassulását jelzik - olvasható az Európai Bizottság közleményében. A digitális gazdaság és társadalom mutatót tekintve a 28-ból 20. helyen szerepel Magyarország, ugyanakkor míg egyes területen nagy a lemaradásunk, másutt az élvonalban szerepelünk.

Pénzügyi IT 2016 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Uniós szinten tavaly óta - amikor az Európai Bizottság útjára indította a digitális egységes piaci stratégiát - fejlődés tapasztalható az összekapcsoltság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés