FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Furcsa pályázaton viheti el Matolcsy rokona a Buda-Cash vagyonát

Portfolio
A Matolcsy György unokatestvérének érdekeltségébe tartozó NHB Bank úgy nyerte meg a bedőlt Buda-Cash ügyfélvagyonának átadására kiírt pályázatot, hogy nem is felel meg az egyik alapvető pályázati feltételnek, az országos fiókhálózati követelménynek - mutat rá a hvg.hu. Egy másik probléma, hogy a felszámolói pályázatban felsorolt, kiadható értékpapír-állomány listája jóval bővebb, mint amit a jegybank felszámoló cége, a PSFN korábban kommunikált. Úgy tűnik azonban, hogy utóbbi ellentmondást gyorsan orvosolja a PSFN , ugyanis ma kiadtak egy közleményt, amelyben elismerik a megbízott szakértők súlyos hibáját a vagyonfelmérés eredménye kapcsán.

Kapcsolódó cikkünk2016.03.02Fontos hír a buda-cash-eseknek: több pénzt is visszakaphatnakOrszágos hálózat egyetlen fiókkal?A hvg.hu megnézte a Buda-Cash felszámolója, az MNB 100 százalékos tulajdonában lévő Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN Kft.) által kiírt pályázat nyilvános ajánlattételi felhívását, amelyben az a feltétel is benne volt, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés