Előfizetői tartalom

Bevallotta a kormány: minden állami cég titkolózna ezentúl

Portfolio
A 444.hu szúrta ki a 2017-es költségvetést megalapozó törvénycsomagban azt a paragrafust, ami alapján a jövőben minden köztulajdonban álló gazdasági társaság titkosíthatná azon adatait, melyek megismerése számára piaci sérelmet okozna. Mindez a Magyar Posta esetében már alkalmazott gyakorlat kiterjesztését jelentheti.

Kedd este jelentek meg a parlament honlapján a 2017-es költségvetést megalapozó törvénymódosítások, melyek között szerepel a 99. paragrafusban az, hogy ezentúl nem ismerhető meg "köztulajdonban álló gazdasági társaság, valamint az általa irányított vállalkozás üzleti tevékenységével kapcsolatos azon adat", amelynek nyilvánossága a vállalat számára piaci sérelmet okozna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés