Előfizetői tartalom

Jelentősen növelte eredményét az Alteo

Portfolio
Erős lett az Alteo idei első negyedéve, a társaság árbevétele 115 százalékkal, EBITDA-ja pedig 189 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi hasonló időszakhoz képest. Az eredményesség javulása elsősorban a Sinergy akvizíciójának és teljes körű integrálásának köszönhető. Az Alteo továbbra is vizsgálja a tőkepiacokon keresztüli tőkebevonás lehetőségét.

Erős lett a negyedév3,83 milliárd forintra nőtt az Alteo csoport árbevétele 2016 első három hónapjában, az EBITDA pedig 189 százalékos növekedéssel 917 millió forintra emelkedett. Az idei első negyedévet a magyar energetikai vállalatcsoport 538 millió forintos nettó eredménnyel zárta, ami 760 százalékos növekedést jelent év/év alapon. A nagy növekedésben persze szerepet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés