Előfizetői tartalom

Trump sötét ló, megválasztása nagy felfordulást okozna

Hat egyszerű, de markáns kérdést tettünk fel alapkezelőknek azokban a témákban, amik a befektetőket leginkább foglalkoztatják: Fed-kamatemelés, amerikai elnökválasztás, amerikai és magyar részvénypiaci, devizapiaci kilátások és az olajár alakulása. A kérdéseinkre érkeztek markáns válaszok, van, aki elképzelhetőnek tartja, hogy egyáltalán nem lesz idén kamatemelés az Egyesült Államokban, van, aki szerint Trump megválasztása nagy felfordulást okozna a piacokon, de olyan alapkezelő is van, aki szerint hosszabb távon akár jobbat tehet a gazdaságnak Trump győzelme, mint Clintoné.

Duronelly Péter, Forián Szabó Gergely. Duronelly Péter, stratéga és portfóliómenedzser, Aegon Magyarország Befektetési AlapkezelőSzeptemberben, decemberben, mindkét alkalommal vagy egyik alkalommal sem emel kamatot idén a Fed? Maximum egy decemberi emelésre látunk lehetőséget, de kicsit nagyobb esélyt adunk annak, hogy az idén egyáltalán nem lesz emelés. A legutóbbi gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés