Előfizetői tartalom

A pénz nem minden, egészen hihetetlen béren kívüli juttatások is léteznek

Portfolio
A fizetés önmagában nem minden, a munkavállalók számára nagyon fontos az is, hogy az egyes vállalatoknál milyen béren kívüli juttatások érhetőek el. Tudják ezt a vezető cégek is, éppen ezért igyekeznek a lojalitás erősítése, a potenciális humán erőforrás megszerzése érdekében a lehető legattraktívabb fizetési csomagokat összeállítani. Ezekben pedig egészen hihetetlen béren kívüli juttatások is helyet kaphatnak, amelyekből a Business Insider szemezgetett.

Adobe: Kötelező SzabadságAz Adobe bezár minden évben egy hétre decemberben és egy hétre nyáron, így ebben az időszakban azokat a szabadnapokat, amelyeket a dolgozók év közben kapnak - kevesebb, mint 5 év munkaviszony után havi kettőt, 5 évnél több munkaviszony után pedig havonta kettőnél többet - kötelezően ki kell venniük.Forrás: Europress/GettyAirbnb: Éves utazási kreditAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés