Előfizetői tartalom

Egyetlen ábrán a behemótok, amelyek 1 milliárdnál több embert uralnak

Portfolio
A Facebook napokban közzétett negyedéves gyorsjelentésével ismét szembeötlött, hogy mennyire brutálisan sokan használják a közösségi oldalt. Világszerte minden negyedik ember legalább havonta egyszer bejelentkezik és napi szinten 1,2 milliárdan facebookoznak. Nem sok cég van a világon, amely 1 milliárd felhasználóval büszkélkedhet, a Facebook mellett a Google és a Microsoft érte már el ezt a mérföldkövet.

A szoftvergyártók közül a Microsoft, az internetes cégek közül a Google (több szolgáltatása is), a közösségi oldalak között pedig a Facebook már rendelkezik legalább 1 milliárd havonta aktív felhasználóval. A Microsoftnak még több mint 20 év kellett a mérföldkő eléréséhez, az okostelefonok gyors terjedésének köszönhetően viszont a Google-nek már jóval kevesebb.The...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés