Előfizetői tartalom

Hová tűnt a nagy optimizmus a magyar tőzsdével kapcsolatban?

Portfolio
A közelgő amerikai elnökválasztás végső kimenetelével, illetve a Fed esetleges kamatemelésével kapcsolatos bizonytalanság, valamint a Brexittel kapcsolatos félelmek enyhülése mozgatta elsősorban októberben a világ tőzsdéit. Az amerikai részvénypiacok gyengültek, míg Európában a vezető tőzsdéken szerény emelkedéseket láthattunk. A magyar részvénypiac viszont megállíthatatlanul erősödött októberben. A megkérdezett alapkezelők többsége szerint viszont a BUX lendülete rövidtávon, illetve a következő egy évben alábbhagyhat.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz, Budapest, Concorde, Dialóg, Diófa, Erste, Equilor, K&H, MKB, OTP Eltérő teljesítményt mutattak a világ vezető részvénypiaci októberben. Az amerikai elnökválasztás végeredményével, illetve a Fed közelgő kamatemelésével kapcsolatos bizonytalanságok hatására a tengerentúli tőzsdék értéke csökkent, míg Európában szerény...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái