Előfizetői tartalom

Szembemegy Trumppal a hadserege

Portfolio
Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke és tanácsadói gyakran tesznek ellenséges kijelentéseket a zöld energiaforrásokkal kapcsolatban, kormányzati támogatásukat Steve Bannon, az elnök stratégiai főtanácsadója pedig egyenesen "őrültségnek" nevezte. Ezzel egy időben azonban az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma erőltetett menetben növeli a megújuló források szerepét a hadsereg energiaellátásában.

Más típusú sérülékenységAz óriási üzemanyag-szükségletű amerikai hadsereg motivációi a megújuló energiaforrások növekvő arányú felhasználására olyannyira objektívek, hogy kívül esnek a klímaváltozásról szóló vita határain. A háborús régiókban ugyanis a zöldenergia jelentősen mérsékelheti például a bázisok generátorainak gázolaj-szükségletét. Ez óriási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés