Előfizetői tartalom

Hamarosan a kormány elé kerülhet Magyarország új digitalizációs stratégiája

Portfolio
Május végén kerülhet a kormány elé a Digitális jólét program kibővítéséről és 2017-2018-as munkatervéről szóló előterjesztés - tájékoztatta a Magyar Időket Deutsch Tamás, a programért felelős miniszterelnöki biztos. A kibővített program 23 új programelemet tartalmaz, többek között a sport, az agrárium, a kiskereskedelem és a turizmus digitalizációs stratégiáját határozza meg.

A 100 oldalas program 23 új programelemet tartalmaz, az év második felében el is kezdődhet a kibővített program megvalósítása. A Digitális Jólét Program (DJP) elsősorban a digitalizációhoz szükséges infrastruktúra létrehozását (szélessávú internet-lefedettség) célozza, illetve négy területet (oktatás, export, startupok, gyermekvédelem) ölel fel. A DJP 2.0, vagyis ennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés