Előfizetői tartalom

Paks 2: Megvan, mikor jönnek az első beszállítói pályázatok!

Portfolio
Alapvető átalakulás zajlik az energiaszektorban, új folyamatok, szereplők és fogyasztói igények jelentek meg az iparágban. A részben a klímaváltozás jelentett kihívásokra a megújulók mellett a nukleáris energia jelentheti az egyik választ. Rövidesen elkezdődhet a Paksi Atomerőmű bővítési projektje is; az ország történetében legnagyobb beruházásban pedig a hazai vállalkozások is részt vehetnek, legkésőbb júniusban kiírják az első beszállítói pályázatokat is. Erről és sok más témáról is szól a Portfolio Clean Energy Summit 2017 konferenciája.

2017. május 16. 16:47 Megosztás Útkeresés közben Fontos tisztázni, hogy a megújuló energiaforrások nem egyeznek meg a tiszta energiaforrásokkal - emelte ki Holoda Attila, az Aurora Energy Kft. ügyvezető igazgatója a konferenciát lezáró panelbeszélgetésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés