Előfizetői tartalom

Védhetetlen érvvel intézte el a rezsicsökkentést a brüsszeli biztos

Portfolio
Az európai uniós és régiós energetikai együttműködésről, az energiabiztonságról és a hatósági árról - vagyis rezsicsökkentésről - is tárgyalt Maros Sefcovic energiaunióért felelős európai biztos, az Európai Bizottság alelnöke Orbán Viktor miniszterelnökkel keddi budapesti látogatásán. Amint az a Magyarország és Horvátország közötti kétirányú földgázkapcsolat megteremtéséről szóló szándéknyilatkozat aláírása apropóján kiderült, a budapesti és brüsszeli álláspontok nem kerültek közelebb rezsicsökkentés témában. Az energiaszegénységben szenvedőket kell támogatni, nem azokat, akik a medencéjüket fűtik - fogalmazott Sefcovic.

Védhetetlen érvvel intézte el a rezsicsökkentést a brüsszeli biztosNoha a Külgazdasági és Külügyminisztériumban tartott sajtónyilvános esemény hivatalos fő témáját a magyar-horvát földgázvezeték kétirányúsításáról szóló szándéknyilatkozat aláírása jelentette, az eseményen - annak kedélyes légköre ellenére - szóba kerültek kellemetlenebb témák is. A legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés