Előfizetői tartalom

A Ferrari duplázni akarja a profitot, jönnek a Ferrari-terepjárók?

Portfolio
Nagy tervei vannak a Ferrarinak, 2021-ben már 15 000 darab Ferrari találhat gazdára, ezzel megduplázva a társaság adózás előtti eredményét. Nagy a kockázat, mivel a darabszám növekedésével veszélybe kerülhet a márkapresztízs és szigorúbb környezetvédelmi előírásoknak kellene megfelelni. A részvényesek mindenesetre örülnek a hírnek.

Sergio Marchionne 2014-ben vette át az olasz gyártó vezérigazgatói pozícióját, aki folyamatosan növelte az értékesítési darabszámot, akkor még az éves 7000 darab autó értékesítése volt a cél, idén már 8400 darabos értékesítést várnak, 2019-ben pedig 9000 Ferrarit szeretnének eladni. Mindezt úgy, hogy a márka megőrizze presztízsét. A feladat eddig sikerült, mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés