Előfizetői tartalom

Nem lesz olcsóbb a Sziget-jegy

Portfolio
Nem a legjobb évét zárja a Sziget Fesztivál és a Balaton Sound, de a rendezvényeket lebonyolító cég, ami nemrég esett át a tulajdonosváltáson, mégis nyereséges lehet. Az Index a leköszönő Gerendai Károllyal és utódjával, Kádár Tamással beszélgetett, akik elmondták, hogy egyelőre az operatív működésben nem változott sok minden a tulajdonosváltás óta.

A vállalatnak öt nagy fesztiválja van: a Gourmet, a Gyereksziget, a Volt, a Balaton Sound és a Sziget. Gerendai Károly lassan teljesen kiszáll a fesztiválok szervezéséből, a napi ügyektől igyekszik majd távol tartani magát, de a menedzsmentben még marad. Az új tulajdonos, a cégben 70 százalékban részesedést szerző kockázati tőke társaság, a Providence Equity Partners befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés