Előfizetői tartalom

IMF: csak idő kérdése, hogy a kriptopénzek fenekestül felforgassák a pénzügyi világot

Kovács Ádám
Miután a múlt héten az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi is pozitívan nyilatkozott a kriptopénzekről, most a Bank of England konferenciáján a Világbank vezetője, Christine Lagerde is megszólalt a témában, szerinte hosszú távon a bitcoin és más kriptopénzek helyettesíthetik a nemzeti pénzeszközöket, míg a mögöttük álló technológia megkérdőjelezheti az egész hagyományos bankrendszert.

Portfolio Banking Technology 2017 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Banking Technology konferenciáján, november 16-án. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A 2011 óta a hivatalban lévő Lagarde meglepően őszintén beszélt pár nappal ezelőtt a Bank of England konferenciáján, ahol beszédét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés