Előfizetői tartalom

A bukást jelentheti a nap- és szélenergia elutasítása

Portfolio
A megújuló energiaforrások terjedése világszerte nagy átrendezősédéseket és zavarokat okoz a villamos energia piacokon. A változások - amelyeket még pár évvel ezelőtt is nehéz lett volna elképzelni - sebessége csaknem mindenkit, így a pici szereplőket is meglepte. A megújulók - különösen a nap- és szélenergia - gyors felívelése számos régióban fokozatosan aláásta a közműcégek tradicionális üzleti modelljeit, különösen azon országokban, ahol az áramfogyasztás stagnál vagy csökken. A villamos energia termelő vállalatok világszerte érzékelik a változásokat, azonban eltérő módon reagálnak a kihívásokra; márpedig azok a vállalatok, amelyek későn reagálnak az energiaforradalomra, a végső bukást kockáztatják - derül ki az Institute for Energy Economics and Financial Analysis (IEEFA) elemző intézet új jelentéséből.

A megújuló energiaforrások terjedéséről és a villamos energia szektor kilátásairól szó lesz a Portfolio Energy Investment Forum 2017 konferencián. Még nem késő regisztrálni. Energy Investment Forum 2017 INFÓJELENTKEZÉS A bukást jelentheti a nap- és szélenergia elutasításaMíg bizonyos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái