Előfizetői tartalom

Itt vannak a világ első bitcoinmilliárdosai

Portfolio
A Winklevoss fivérek 6 éves koruk óta játszanak zongorán, a Harvardra és az Oxfordra jártak, hatodikak lettek a pekingi olimpián, de világhírnevet minden bizonnyal azzal szereztek maguknak, hogy Mark Zuckerberg állítólag tőlük lopta el a Facebook ötletét. Azért ők sem jártak rosszul, végül peren kívül sikerült megegyezniük, így 20 millió dollár készpénzt, és 1,253 millió részvényt kaptak a Facebookból. Nem is tétlenkedtek sokáig, rövid ismerkedésük után a kriptopdevizákkal állítólag még 2014-ben 11 millió dollárt fektettek bitcoinba, ami mára már milliárdokat érhet.

Rövid ismerkedésük után a kriptodevizákkal a testérpár rögtön kijelentette, hogy a bitcoin nagyobbra nőhet, mint a Facebook. Persze itt érdemes megemlíteni, hogy valószínűleg savanyú a szőlő amiatt, hogy őket kigolyózták a Facebookból, de azt meg kell hagyni, hogy még évekkel a hatalmas őrület előtt meglátták a bitcoinban rejlő potenciált. A bitcoin technológiai szempontból...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái