Előfizetői tartalom

Nagyon megy a Mercedesnek Magyarországon - Egyre sürgősebb az új gyár építése

Továbbra is teljes gőzzel dübörög a kecskeméti Mercedes-gyár, több kompakt autó gördült le a gyártósorról, mint előtte bármikor és az árbevétel is magas szinten stabilizálódott. A jövővel kapcsolatban a menedzsment optimista, Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárigazgatója a társaság évértékelőjén elárulta, hogy a 2018-as gyártási könyvek is megteltek és hamarosan sor kerül az új üzem alapkő-letételére. Jörg Schmidt, a Mercedes-Benz Hungary Kft. ügyvezető igazgatója pedig kiemelte, nem csak a gyártás, hanem az értékesítés is nagyon jól halad Magyarországon.

Új rekord KecskemétenTavaly közel 198 ezer darab B-osztályos Mercedes, CLA és CLA Shooting Brake készült Kecskeméten, amely kicsivel meghaladta a 2016-os évet, így újabb rekordot jelentett. A gyártási szám alapján elmondhatjuk egyrészt, hogy a termelés 2012-es beindulása óta már közel 870 ezer darab autó készült a magyar üzemben. Másrészt, hogy ezzel a közel 200 ezer darabos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái