Előfizetői tartalom

A legújabb autók is elhasaltak, még a legmodernebb dízelautók sem tiszták

Portfolio
Eddig is tudtuk, hogy valós körülmények között az autók jóval több károsanyagot bocsátanak ki, mint a próbapadon, a politika és az autólobbi szkanderezésével kialkudott határértékeket pedig mindenki viccnek gondolta. Ezen a most megjelent, minden eddiginél részletesebb adatbázis és vizsgálati eredmény sem változtat, arra azonban jó, hogy rávilágítson, tényleg nagy a baj, és nem lesz egyszerű a megoldás.

Most mindenki megnézheti, milyen besorolást kapott az autója, az új online kereshető adatbázis itt található.A határérték csak egy viccA Volkswagen dízelbotrányának kirobbanása óta több vizsgálat eredménye is alátámasztotta, hogy valós körülmények között a dízelautók nitrogén-oxid kibocsátása köszönőviszonyban sincs a hivatalos határértékekkel. Most a dízelbotrány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés