Előfizetői tartalom

Három magyar egészségügyi startupot karolt fel az NN

Portfolio
Második szakaszát zárta a Sparklab, az NN Biztosító inkubációs programja, amelynek keretében újabb három magyar kezdeményezés részesült mentoráló támogatásban. Idén összesen 44 országból jelentkeztek ötleteikkel a startupok és egyéb cégek. Közülük az inzulinrezisztencia, a mozgásszervi problémák, valamint a gyermekkori elhízás leküzdését segítő kezdeményezések kaptak lehetőséget prototípusaik kifejlesztésére - olvasható az NN közleményében.

Hivatalosan is lezárult a Sparklab by NN, az NN Biztosító inkubátor programjának második szakasza. A 2017 februárjában elindított programban a vállalat három hónapon át mentorálást, anyagi támogatást és bemutatkozási lehetőséget nyújt a jelentkező startupoknak és cégeknek termékeik, szolgáltatásaik validált prototípusának kifejlesztéséhez.A Sparklab célja olyan technológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés