Előfizetői tartalom

Tovább emelkedik a Mol, a 400 forintos szint felett próbál megkapaszkodni a Telekom

Portfolio
A globális kereskedelmi háborús aggodalmak mérséklődésével párhuzamosan az európai részvényindexek emelkednek a szerdai kereskedés második felében, a magyar tőzsde is felfelé kapaszkodik, a hazai blue chipek is emelkednek. A Magyar Telekom ismét a 400 forintos szint fölé kapaszkodott vissza, a Mol tovább emelkedik, míg az ANY Biztonsági Nyomda mai esése mögött a társaság osztalékfizetése húzódott meg.

Bár a szerdai piacnyitás után lefordult a magyar tőzsde, a délelőtt második felében ismét a vevők ragadták magukhoz az irányítást, a globális kereskedelmi konfliktussal összefüggő aggodalmak mérséklődésével párhuzamosan pedig a hazai börze is felfelé kapaszkodik. A blue chipek kivétel nélkül emelkednek, az OTP közel 0,2, a Magyar Telekom 0,5 százalékkal került feljebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés