Előfizetői tartalom

Katasztrofális lépés lenne a Tesla kivezetése - Tízszer többet érhet a vállalat

Portfolio
Az ARK Investment Management, amely mintegy 580 ezer Tesla-részvényt birtokol és durván 5,9 milliárd dolláros vagyont kezel, nyílt levélben kérte Elon Muskot, a Tesla vezérét, hogy ne vezesse ki vállalatát a tőzsdéről, mert annak papírjai néhány éven belül tízszer többet érhetnek a felvetett 420 dolláros kivezetési árnál.

A 4000 dolláros árfolyam csak konzervatív várakozásA Tesla részvényének árfolyama valahol 700 és 4000 dollár között lehet majd öt éven belül - írta Cathie Wood, az ARK Investment Management alapító vezérigazgatója. Majd hozzátette, hogy a Tesla tőzsdéről történő kivezetése, 420 dolláros árfolyamon, nagyon sok befektetőt megfosztana annak a lehetőségétől, hogy részese...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés