Előfizetői tartalom

Nem biztonságos, ezért letiltják az Ügyfélkapu oldalát

Portfolio
Az állami ügyintézési rendszer oldala, az Ügyfélkapu, nem biztonságos tanúsítványt használ. Emiatt aztán a Chrome elkezdte "letiltani" az oldalt, és arra figyelmeztet, hogy ne osszunk meg bizalmas adatokat a webhellyel. Ugyanakkor legalább az az aloldal, ahol a jelszavunkat és azonosítónkat adjuk meg, rendben van.

A Chrome elkezdte letiltani azokat az oldalakat, amelyek nem biztonságos tanúsítványt használnak, vagyis többé már nem "https"-sel kezdődik a webhely címe (az "s" a safe-re utal). Ha mégis engedélyezzük egy ilyen webhely megnyitását (a "speciális" opcióra kattintva), akkor a következőket olvashatjuk a Chrome tájékoztatójában:Javasoljuk, hogy ne adjon meg privát vagy személyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés