Előfizetői tartalom

Modellváltás az OTP-nél: még gyorsabb fejlesztések jöhetnek

Napjainkban a vállalatok hatékony működésében minden korábbinál nagyobb szerepe van a rugalmasságnak, vezetőknek és beosztottaknak egyaránt folyamatosan alkalmazkodniuk kell a gyorsan változó körülményekhez. A 21. századi piaci és fogyasztói igényeket a hierarchikus munkahelyi felépítés, azaz a klasszikus főnök-beosztott viszony kevésbé képes kiszolgálni, ezért egyre több cég választja az úgynevezett agilis szervezeti modellt, amely az alapoktól kezdve formálja át az eddig ismert vállalati struktúrát. Az OTP Bank - a magyarországi hitelintézetek közül elsőként - komplett igazgatóságok felépítését és belső folyamatokat szervez át a rövidebb fejlesztési idő és a nagyobb munkavállalói elégedettség elérése érdekében. A bank szakértői most egy videóban magyarázzák el, hogy mi változik pontosan és milyen kihívásokat jelent az átállás.
Az agilis működési modell IT-fejlesztési munkamódszerként indult, és az elmúlt évtizedekben jelentős teljesítménynövekedést hozott a szoftverfejlesztésben. Javított a minőségen, a piacra lépés sebességén és erős lökést adott az IT-csapatok motivációjának és termelékenységének. Mára az agilis módszerek - amelyek új értékeket, alapelveket, módszereket jelentenek...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái