Előfizetői tartalom

Rendkívüli évek jönnek, évszázados berögződések fognak megdőlni az energiaellátásban

Portfolio
Kevesebb mint öt év áll az energiaszektor szereplőinek rendelkezésére arra, hogy felkészüljenek a technológiai fejlődés és fogyasztói trendek által generált piaci változásokra - derül ki a PwC 56 ország 118 vállalatának körében végzett globális energetikai felső vezetői felmérésből. Az energiaszektor több innovációra számít a következő 20 évben mint Edison óta eddig összesen.

Az adatalapú, diszruptív technológiai fejlődés gyökeres változásokat generál az energetikai szektorban, ez pedig jókora kihívások elé állítja a vállalatokat, amelyeknek évszázados működési berögződéseket kell felülírni: a felmérés szerint ebben ma már széles körű iparági konszenzus van a döntéshozók között. A jelentés másik alapkövetkeztetése szerint az energiaszektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés