Előfizetői tartalom

Összeesküdött a világ a magyar autósok ellen - A húszforintos üzemanyagár-emelkedés csak a kezdet?

Portfolio
Ismét megközelítették a hazai üzemanyagárak a 400 forintos szintet, miután a benzinárak tíz nap alatt több mint 20, a gázolajárak pedig több mint 10 forinttal emelkedtek. Az olajárak emelkedésével párhuzamosan zajló drágulás pedig folytatódhat, így hamarosan ismét 400 forint fölé kerülhetnek az árak. A várakozások szerint a második félévben fordulat jöhet az olajpiacon, és ismét lefelé vihetik az irányt az árfolyamok, ami az üzemanyagárakat is mérsékelheti, azonban ezt több bizonytalansági tényező is keresztülhúzhatja.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 Az energia-, így az üzemanyagárak várható jövőbeli alakulásáról a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trend Summit 2019 konferenciáján is szó lesz. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés Ha 2019 eddig eltelt részét nézzük, a benzin már 50...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés