Előfizetői tartalom

Mérsékelt árbevétel-növekedést vár idén a Richter menedzsmentje

Portfolio
Ma hajnalban tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a Richter, amelyet követően Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója kiemelte, hogy a Richter csoportszintű, euróban kifejezett árbevétele idén 3 százalékkal emelkedhet. Orbán Gábor elmondta, hogy a gyógyszer-szerializáció okozta problémák miatt a Richter nem tudott annyit gyártani, mint amennyit szeretett volna, míg a Vraylarral kapcsolatban Orbán Gábor kiemelte, hogy a készítmény bipoláris depressziós indikációra történő kiterjesztésével kapcsolatban várhatóan május végén születhet majd döntés.

Orbán Gábor kiemelte, hogy a gyógyszer-szerializáció okozta kapacitásvesztés nagyobb volt, és a Richter nem tudott annyit gyártani, mint amennyit szeretett volna, és a szeralizáció okozta probléma más gyártóknál is jelentkezett. A Vraylarral kapcsolatban Orbán Gábor elmondta, hogy a készítmény az Allergan második legfontosabb készítménye, és a Vraylar bipoláris depresszió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés